Website aanpassen & onderhouden

Onderhoud, Kosten & werkwijze

U kunt het onderhoud van uw website aan mij uitbesteden. Hierbij maakt het niet uit of de website door mij gemaakt is of niet. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk en zonder verplichtingen of contracten, alles gaat op uurbasis, op die manier weet u precies waar u aan toe bent.

Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd, één mailtje is voldoende. Iedere maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met de uitgevoerde werkzaamheden.

Heeft u geen werkzaamheden laten uitvoeren? Dan krijgt u uiteraard geen factuur en betaalt u niets.

De kosten zijn € 14,00 excl. b.t.w. per blok van een kwartier.

In een kwartier kunnen bijvoorbeeld prima een aantal tekst aanpassingen gedaan worden.

Heeft u een WordPress website?

Als u bijvoorbeeld een WordPress website heeft dan is het raadzaam om regelmatig een volledige back-up te maken en om (beveiliging)updates te installeren. Op die manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website. Kijk op de pagina “Tarieven” voor een indicatie van de kosten of stuur even een e-mail.

Offerte aanvragen of een afspraak maken?

Wilt u weten hoeveel tijd eventuele aanpassingen op uw website gaan kosten? Stuur een e-mail met de link van uw website en de gewenste aanpassingen, dan kan ik u vervolgens een indicatie geven.

We kunnen ook vrijblijvend een afspraak maken met een kopje koffie of thee om kennis te maken en uw wensen cq aanpassingen te bespreken.