Website ontwerpen

Website laten maken

Als bedrijf zijnde kunt u niet meer zonder een website. Het is vaak de eerste kennismaking met potentiële klanten. Als die er niet is, loopt u mogelijk klanten mis, dat is natuurlijk jammer. Datzelfde geldt voor een website die oud is en niet is bijgehouden. Ook dan is de kans groot dat potentiële klanten voor een ander bedrijf kiezen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen.

Zorg ervoor dat u een up-to-date website heeft met daarop de belangrijkste informatie omtrent uw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat u goed gevonden wordt in Google.

Een professionele maatwerk website hoeft niet duur te zijn, u kunt het zo eenvoudig of uitgebreid maken als u zelf wilt. Ik kan al een complete maatwerk website bouwen

Mocht u al een website hebben, maar deze willen opfrissen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Alles in overleg met u.

We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij mij en met een kopje koffie of thee uw wensen in kaart brengen. Hierbij kan ik u alle mogelijkheden laten zien, zodat u vervolgens een goede keuze kunt maken.
Ik maak volledige zelfgebouwde websites, maar ook websites met bijvoorbeeld WordPress.

 

Eenvoudige standaard website (responsive)

Inbegrepen: Ongeveer 3 pagina’s. Gebruik van uw huidige logo, bedrijfskleuren en beeldmateriaal. Hulp en advies bij domeinnaam en webhosting aanvragen, contactformulier, SEO, sitemap, advies en ondersteuning. Geschikt voor alle computerschermen, tablets en smartphones.

Vanaf € 299,00 excl. btw.

 

Uitgebreide WordPress maatwerk website (responsive)

Inbegrepen: Ongeveer 10 pagina’s. Gebruik van uw huidige logo, bedrijfskleuren en beeldmateriaal. Hulp en advies bij domeinnaam en webhosting aanvragen, Google Maps kaart, contact formulier, SEO, sitemap, aanmelden bij Google, beheer systeem, advies en ondersteuning. Geschikt voor alle computerschermen, tablets en smartphones.

Vanaf € 679,00 excl. btw.